Geen categorie

Lieve Bobbi

Een brief aan jou, jij kleine lieverd hebt nog geen idee dat ons gezin anders is, prachtig mooi, maar wel anders.

Jouw grote zus vroeg ons laatst om het nooit aan jou te vertellen. Maar dat kan niet, het is geen geheim, wij hebben geen geheimen. Op een dag zul je het horen, zien of misschien voelen…dat jouw zusjes niet echt je zusjes zijn.

En natuurlijk voelt het echt, ze voelen voor ons net zo echt als dat jij voor ons voelt. Want je moet weten we houden van jullie alledrie net zoveel. Maar jij hebt de ogen van mama en het karakter van papa en dat kreeg jij van nature mee. En ja wij zien ook dat je zusjes op ons lijken, je grote zus maakt dezelfde flauwe grapjes als mama en Mila is papa’s klus vriendin. Maar toch is dit anders…maar dat geeft niets, voor ons niet.

Jij bent ons wondertje, we hebben zolang op jou gewacht, het duurde zo lang. En toen we dachten dat je nooit meer zou komen besloten wij een andere weg te kiezen. Want in ons hart en in ons huis was een plekje vrij. Jou grote lieve zussen hebben ons geleerd om papa en mama te zijn. Hebben ons met beide benen op de grond gezet, ons laten lachen en laten huilen. We lieten onze hoop op een biologisch kindje gaan, maar de wens is wel altijd gebleven. En misschien moest het zo zijn, want toen alles goed was….we weer gelukkig waren en we dat hadden waar we al die jaren zo naar hadden verlangd, toen kwam jij. Zo onverwachts, maar zo ontzettend gewenst en welkom.

Je bent gek op je zussen, je doet ze na, je daagt ze uit en laat ze zeker niet winnen. Ik zie aan alles in jou, dat het voor jou echt voelt. Dat het goed zit. En ik hoop zo ontzettend dat dit altijd zo mag blijven. Dat je er voor je zussen zult zijn, dat jullie altijd bij elkaar blijven. En dat jullie band alleen nog maar sterker zal worden.

Trots, op jou, op jullie

Liefs mama,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s