Blogs, Home

Welkom op mijn blog!

Hoi wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Alweer een mama blogger hoor ik je denken! En ja dat klopt! Maar als iets leuk is, dan kan je er niet genoeg van hebben toch!

Mijn naam is Debbie, 35 jaar en al 14 jaar samen met mijn grote liefde Jeffrey. Omdat samen een kindje krijgen in eerste instantie niet lukte zijn wij pleegouders geworden. Twee prachtige pleegdochters wonen al jaren bij ons en als kers op de taart kregen we  zelf in januari 2017 nog een prachtige dochter Bobbi. Een echt meiden huis dus! En dat gaat er soms behoorlijk hectisch aan toe!

Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn blogs zullen lezen!

Liefs Deb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s